Info

Info om Musik i Lerum

Medlems- och nyhetsbrev

 

Musik i Lerum har valt att kommunicera ut sin information via elektroniska media som www.musikilerum.se, www.facebook.com/musikilerum samt via e-post. Musik i Lerum skickar därför normalt inte ut någon information via vanlig post för att minimera våra administrationskostnader.

 

Om du inte är medlem i Musik i Lerum kan du ändå få information via epost med nyhetsbrev som skickas ut till de som anmält intresse, är du medlem i Musik i Lerum får du nyhetsbrevet automatiskt utan anmälan. Prenumerera eller avregistrera via formuläret på kontaktsidan.

 

 

Medlemsavgiften

gäller kalenderårsvis och ger dig bl.a:

 

  • minst 40kr i rabatt på biljettpriset för våra evenemang.
  • våra medlemsbrev med inbjudningar till våra evenemang, rabatter m.m.
  • möjlighet att påverka föreningens verksamhet vid års- och medlemsmöten.
  • möjligheten att se och höra levande musik i ditt närområde!

 

 

 

 

 

Det enklaste sättet att betala medlemsavgift är att Swisha 100kr till 123-370 38 32, ange namn och e-post i meddelandefältet (OBS, Swishnumret ovan är ett speciellt nummer för medlemsavgift!)

Du kan också betala din medlemsavgift i vår Webshop (kortbetalning). För att vara säker på att kunna utnyttja medlemsrabatter bör du se till att din medlemsavgift är inbetald minst 2 bankdagar innan köp!

 

Medlemskort lämnas ut i samband med något av våra arrangemang och vi skickar inte ut medlemskort via vanlig post för att hålla nere våra kostnader. Om du betalat medlemsavgiften via vår Webshop gäller utskrift av orderbekräftelsen som medlemskort. Medlemsavgiften gäller för innevarande kalenderår oavsett när på året den betalas in.

 

 

Vår verksamhet genomförs till största delen via idéellt arbete!

Vill du ge ett extra bidrag till vår verksamhet?

 

Betala ett extra bidrag till vår verksamhet via vår Webshop eller Swisha till 123-042 45 23, skriv "frivilligt bidrag" i meddelandefältet!

 

Du kan också ge ditt bidrag i form av tid - vi har alltid behov att hjälp med att t.ex. fixa fika, möblera, transportera m.m. vid våra arrangemang. Kontakta oss om du vill göra en insats!

 

 

Biljetter

 

Förköp av biljetter normalt via vår Webshop (onumrerade/oreserverade platser - kortbetalning).

Vid vissa evenemang kan förköp ske via Tickermaster (numrerade/reserverade platser - kortbetalning).

 

I kassan vid entrén på evenemangsdagen kan du betala med Kort eller Swish. Du kan naturligtvis också betala kontant men vi är tacksamma om vi kan minimera kontanthanteringen så mycket som möjligt!

 

Betalande medlem i Musik i Lerum kan köpa biljetter till medlemspris. Medlemsskapet skall vid evenemanget kunna styrkas med medlemskort alt. finnas i medlemsförteckning vid kontroll. Medlemsskap i Kammarmusik i Lerum gäller också för köp av rabatterade biljetter till Musik i Lerum:s arrangemang.

 

Musik i Lerum är en idéell organisation och skall inte redovisa moms.