Info

Våra evenemangslokaler är tillgänglighetsanpassade för rullstolar och övriga rörelsehinder samt lokalerna är utrustade med Teleslinga. Våra konsertvärdar är behjälpliga för ledsagning av synskadade.

Info om Musik i Lerum

Medlems- och nyhetsbrev

 

Musik i Lerum har valt att kommunicera ut sin information via elektroniska media som www.musikilerum.se, www.facebook.com/musikilerum samt via e-post. Musik i Lerum skickar därför normalt inte ut någon information via vanlig post för att minimera våra administrationskostnader.

 

Om du inte är medlem i Musik i Lerum kan du ändå få information via epost med nyhetsbrev som skickas ut till de som anmält intresse, är du medlem i Musik i Lerum får du nyhetsbrevet automatiskt utan anmälan. Prenumerera på nyhetsbrevet här!

 

 

Medlemsavgiften

gäller kalenderårsvis och ger dig bl.a:

 

  • minst 40kr i rabatt på biljettpriset för våra evenemang.
  • våra medlemsbrev med inbjudningar till våra evenemang, rabatter m.m.
  • möjlighet att påverka föreningens verksamhet vid års- och medlemsmöten.
  • möjligheten att se och höra levande musik i ditt närområde!

 

 

Det enklaste sättet att betala medlemsavgift är att Swisha 100kr till 123-370 38 32, ange namn och e-post i meddelandefältet (OBS, Swishnumret ovan är ett speciellt nummer för medlemsavgift!)

Du kan också betala medlemsavgiften vid någon av våra konserter. (Swish, Kort eller Kontant)

 

Medlemskort lämnas ut i samband med något av våra arrangemang och vi skickar inte ut medlemskort via vanlig post för att hålla nere våra kostnader. Medlemsavgiften gäller för innevarande kalenderår oavsett när på året den betalas in.

 

 

Vår verksamhet genomförs till största delen via idéellt arbete!

Vill du ge ett extra bidrag till vår verksamhet?

 

Betala ett extra bidrag till vår verksamhet genom att Swisha till 123-042 45 23, skriv "frivilligt bidrag" i meddelandefältet!

 

Du kan också ge ditt bidrag i form av tid - vi har alltid behov att hjälp med att t.ex. fixa fika, möblera, transportera m.m. vid våra arrangemang. Kontakta oss om du vill göra en insats!

 

 

Biljetter

 

Förköp av biljetter normalt via Tickermaster (numrerade/reserverade platser - kortbetalning alt. faktura).

 

I kassan vid entrén på evenemangsdagen kan du betala med Kort eller Swish. Du kan naturligtvis också betala kontant men vi är tacksamma om vi kan minimera kontanthanteringen så mycket som möjligt!

 

Betalande medlem i Musik i Lerum kan köpa biljetter till medlemspris. Medlemsskapet skall vid evenemanget kunna styrkas med medlemskort alt. finnas i medlemsförteckning vid kontroll. Medlemsskap i Kammarmusik i Lerum gäller också för köp av rabatterade biljetter till Musik i Lerum:s arrangemang.

 

Musik i Lerum är en idéell organisation och skall inte redovisa moms.