Liveshack

Liveshack

Första torsdagen varje månad.

Torarica, Lerum

Göteborgsvägen 12, 443 30 LerumMusik i Lerum presenterar Liveshack på Torarica. Högklassig livemusik, mingel och människor, första torsdagen varje månad. Ta med vännerna och kom. Portarna öppnar klockan 18. Livemusiken börjar klockan 19.30.


Konsertbiljetter/inträde: 250 kronor per person, via Tickster eller i dörren. Biljetter släpps efterhand för respektive konsert. Klicka på bilden med Kiralina och Blues Transfusion för direktlänk till biljettköp på Tickster.


Sittplatser finns för ätande gäster. En smaklig buffé.

Mat: 130 kronor, du bokar även mat via Tickster. Vi placerar sällskap efter bästa förmåga.


Köp biljetter och mat/sittplats på Tickster.com.


Mr Bo & The Voodooers, featuring Lollo Gardtman, 7 november


Mr Bo & The Voodooers är den prisade göteborgsgruppen som under drygt 20 års tid har mött sin publik runt om i Skandinavien. Bandet har genom åren mejslat fram ett musikaliskt universum där deras version av  blues, R&B, gospel och soul kokats samman till ett ytterst personligt uttryck. De har just släppt sitt nya album "Going Up North", och kommer att presentera en hel del originalmaterial från skivan.

 

Lollo Gardtman är en magnifik artist med en helt egen ton oavsett vad hon framför. Hon sjunger kraftfullt och souligt. Lollo har jobbat med många av landets största artister, gjort sig känd i norsk TV och firar ständigt triumfer som liveartist. De senaste åren har hon alltmer profilerat sig med egenskrivet material och skivutgivningar.

 

Lollo Gardtmans och Mr Bo & Voodooers samarbete startade för bara ett par år sedan genom en spelning på Nefertiti och har sedan dess gästat ett stort antal klubbar och festivaler med stor framgång.De knockade publiken på Åmåls Blusefestival och väntas göra detsamma på Liveshack i november. 

På Liveshack tidigare i år