Blue Heaven Big Band
”Tedans”

20 April, 15:00
Matsalen Dergårdsgymnasiet, Lerum

Lördagsmusiken – alltså gratis inträde.

Om konserten

Ordinarie pris:

0,00 kr

Dela:

Om konserten

Storbandet Blue Heaven Big Band spelar upp till dans. Gammal och ung – kom och dansa till svängig musik från framför allt 40- och 50-tal, men det kan även dyka upp några modernare låtar. En trevlig stund för alla danssugna, men också den som bara vill ta en fika, sitta ner och lyssna och minnas ungdomens danser. Men framför allt är detta ett evenemang för dig som är danssugen – ”Får jag lov….!”

Blue Heaven Big Band (BHBB) är storbandet från Lerum som nu har varit aktivt i 40 år. BHBB har via Musik i Lerums arrangemang haft förmånen att spela tillsammans med många av Sveriges/Skandinaviens bästa artister, som Margareta Ewmark (2017), Magnus Lindgren (2018 och 2022), Håkan Broström och Anna Sahlene (2019), Caecilie Nörby och Lars Danielsson (2021), Vivian Buzcek och Mads Mathias (2022) samt Nisse Landgren (2023). Med Nisse Landgren hade man en bejublad jubileumskonsert för ett fullsatt Dergårdsteatern i höstas – du kanske var där?!

Och nu spelar BHBB alltså upp till dans. Bandet har haft dansspelningar för allmänheten ett antal gånger på Frölunda Kulturhus (bilden ovan är därifrån), Dansens Hus i Göteborg och i Floda Lada i Lerum, men även spelat flitigt till dans på mer slutna tillställningar på Chalmers och privata fester. Musik i Lerums förhoppning är att tedans i Lerum kan bli ett populärt och återkommande event.

Lördagsmusiken arrangeras i samverkan med Kultur och bibliotek, Lerums kommun.

 

Hämta affisch som PDF

Bli medlem redan idag

Främja musikutbudet i Lerum, få rabatt på dina biljetter, påverka inriktningen på evenemang som vi arrangerar!

Andra konserter

24 Februari, 15:00
Equmeniakyrkan, Lerum

24 mars, 16:00
Dergårdsteatern, Lerum

31 Mars, 19:00
Dergårdsteatern, Lerum