2023-02-26 Lill Lindfors

Lill Lindfors


Söndagen den 26 februari 2023 kl. 16.00

Dergårdsteatern, Lerum

Alingsåsvägen 9, 443 80 Lerum


Kvinnan som gör allt – Lill Lindfors!

Hon är inte bara en av Sveriges mest kära artister utan även komiker, skådespelerska, kompositör och barnboksförfattare.


Lills insats i musikalen ”I hatt och strumpa” blev hennes stora genombrott under 60-talet och därefter har hon haft flera roller i andra hyllade shower som t.ex. den första svenska uppsättningen av “West Side Story”.


Hon gjorde skivdebut 1962 och genom åren har hon släppt flera album och singlar där bl.a. ”En sån karl” och ”Rus” är några av de mest framgångsrika låtarna.


Hon är en prisbelönt artist som har kammat hem två grammispriser för ”Årets kvinnliga artist” och ”Årets Hederpris”. På senare år har hon gjort fantastiska jazzkonserter, varit på turné med Riksteatern och medverkat i Tv4:s populära program ”Så mycket bättre”.


Musik i Lerum har haft förmånen att kunna göra konserter med henne tidigare och är stolta att återigen kunna engagera en av Sveriges mes populära artister.


Arrangör: Musik i Lerum

Biljettpris  450kr

Medlem Musik i Lerum 410kr.Barn/ungdom upp till 20år gratis.


Du kan du köpa i kassan (Swish eller Kort) vid konserten eller förköpa på tickster.com


För att kunna utnyttja medlemsrabatten vid förköp behöver du fylla i en kod i kassan: "har du ett presentkort eller rabattkod?  Koden står i medlemsinformationen du fick vid inbetalning av din medlemsavgift (2023). Du kan inte blanda ordinarie och medlemsbiljett i samma beställning, du behöver i så fall göra två beställningar.


Kassan i entrén öppnar kl. 15.00 på konsertdagen. Insläpp c:a 15-30 min innan konsert.

I samarbete med: