20170827 - Lill Lindfors

Lill Lindfors, Mats Norrefalk & Claes Crona Trio

Söndag 27 augusti 2017 kl. 17.00 Dergårdsteatern, Lerum

Alingsåsvägen 9, 443 80 Lerum


Biljettpris 320kr, betalande medlem Jazz i Lerum 280kr


Biljetter på Ticketmaster och KomIn

Kassan i entrén öppnar kl. 16.00 på konsertdagen


Biljetter börjar normalt säljas en månad innan konserten.

På konsertdagen kan du i kassan utöver kontanter betala med kort och Swish - vi är tacksamma om vi kan få bort kontanthanteringen så mycket som möjligt!


Om inget annat anges är konserten i två delar med paus och beräknad total tid för konserten normalt c:a 2 timmar inkl. paus. Kaffe/The serveras i pausen (och ibland även innan konserten).Det som gör Lill Lindfors unik bland svenska artister är inte bara att hon släppt sannolika åttiotalet skivor sedan början av sextiotalet utan kanske än mer för att hon har fans i alla åldrar och inom vitt skilda genrer. Dessutom har hennes karriär varit tämligen spikrak och opåverkad av vad som för tillfället varit ute eller inne.


Mats Norrefalk är improvisationsmusiker med gitarr som huvudinstrument. Han har spelat med bland andra Lill Lindfors, Håkan Hagegård, Jeanette Köhn, Örebrobandet Big Blues & Boogie och Ulf Samuelsson.


Pianisten Claes Crona, en av Sveriges bästa inom sin genre, inledde sin karriär på anrika Nalen i Stockholm. Spelningar med några av jazzelitens stora förde honom till New York där han jammade på jazzklubbarna under en del av 70-talet. Benny Goodman, Svend Asmussen, Scott Hamilton, Toots Thielemans, Arne Domnerus och Alice Babs är bara några av många välkända musiker som han spelat med genom åren.


Hans Andersson spelar bas under kvällen och Johan Löfcrantz Ramsay har vi på trummor.