20180302 - Edda Magnason

Edda Magnason

Norrbotten Big Band


Fredag 2 mars 2018 kl 19.30

Dergårdsteatern, Lerum

Alingsåsvägen 9, 443 80 LerumMagnasons egen musik i storbandstappning!


 

För några år sedan slog Edda Magnason igenom stort som en porträttlik Monica Zetterlund i långfilmen Monica Z och prisades med Guldbagge för sin roll. I själva verket är Edda Magnason en musiker som i egen rätt skapar och framför musik som ligger ganska långt från jazzlegendaren.

Hon har hitills kommit ut med tre kritikerrosade album i eget namn – Edda Magnason, Goods  och Woman Travels Alone.


Magnasons musik beskrivs som intuitiv, intelligent och poetisk. Hennes sångstil och sätt att måla upp en egen musikalisk värd har emellanåt fått musikerkritikerna att jämföra henne med artister som Björk, Kate Bush, Elvis Costello och Frank Zappa.


När Edda Magnason möter Norrbotten Big band arrangerar bandets egen Håkan Broström hennes musik för storband tillsammans med gitarristen och producenten Johan Lindström (Tonbruket) .


http://www.eddamagnason.com

http://norrbottensmusiken.se/ensembler/norrbotten-big-band/Biljettpris 250kr, betalande medlem Musik i Lerum 200kr

Studerande och barn gratis i mån av plats!


Förköp biljetter på Ticketmaster eller KomIn

Kassan i entrén öppnar kl. 18.30 på konsertdagen


Vi är tacksamma om du betalar med Kort eller Swish vid konserten. För att få medlemsrabatt skall du ha betalat medlemsavgiften för innevarande år.


Konserten är i två delar med paus och beräknad total tid är c:a 2-2½ tim. inkl. paus. Kaffe/The serveras i pausen (och ibland även innan konserten)