20180527 - Jojje Wadenius

Jojje Wadenius Trio

från Fusion till Psalmer


Söndag 27 maj 2018 kl. 17.00

Dergårdsteatern, Lerum

Alingsåsvägen 9, 443 80 Lerum


Jojje Wadenius är en av Sveriges mest meriterade gitarrister genom tiderna och i över 50 år har han gjort underverk i egna och andras produktioner och här kommer ett litet axplock:


På svenska sidan hittar vi Made in Sweden (Grammis -69 &-70) och på skivor och turnéer med  Tommy Körberg, Cornelis, Björn J:son Lind, Solar Plexus, Pugh Rogefeldt, Kent Helen Sjöholm, Lill Lindfors, Norrbotten Big Band, Bohuslän Big Band  och den egna bandet Cleo som fortfarande turnerar sedan 30 år!


Internationellt som bandmedlem i Saturday Night Live Band, Blood, Sweat and Tears, Stealy Dan, Studiomusiker och turnéer med Tina Turner. Brian Chapman, Aretha Franklin. Donald Fagen, Diana Ross, Dionne Warwick, Dr John, Luther Vandeross, Roberta Flack, The Weather Girls, Anita Baker, Simon & Garfunkel, Back Street Boys och många, många fler…


Projektbandet New York Connection med bla Lew Soloff och Lou Blue Marini från Blood, Sweat and Tears och Saturday Night Live Band spelade på Göteborgskalaset 2014.


Ja, det är så man baxnar och ni har säkert en och annan skiva i hyllan hemma med denna levande legend och Musik i Lerum är otroligt stolta att kunna presentera en konsert med delar av den musik som han har varit med om att göra historisk.


George JoJJe Wadenius, sång och gitarr

Mattias Svensson, bas

Jocke Ekberg, trummor


http://wadenius.com


Biljettpris 195kr, betalande medlem Musik i Lerum 150kr

Studerande och barn gratis i mån av plats!


Förköp biljetter på Ticketmaster eller KomIn

Kassan i entrén öppnar kl. 16.00 på konsertdagen


Vi är tacksamma om du betalar med Kort eller Swish vid konserten.

För att få medlemsrabatt skall du ha betalat medlemsavgiften för innevarande år.


Konserten är i ett set utan paus och beräknad total tid är c:a 1½ timme. Kaffe/The serveras innan konserten.