2022-11-24 Stipendiekonsert

Mads Mathias

Vivian Buczek

Blue Heaven Big Band

Stipendiekonsert- "Timeless Duets"


Torsdagen den 24 november 2022 kl. 19.00

Dergårdsteatern, Lerum

Alingsåsvägen 9, 443 80 Lerum


Musikälskare i alla åldrar känner till de klassiska duetterna som i generationer har bidragit till vår kärlek för vokaljazzen. Ella och Louis, Ray Charles och Betty Carter och inte minst Tony Bennet och Lady Gaga.

 

Mads Mathias är en underbar sångare/crooner och saxofonist som gästat Lerum många gånger tidigare i olika konstellationer. Han räknas som en av Skandinaviens främsta sångare och  med sin charmiga scenpersonlighet har han blivit en favorit.

 

Vivian Buczek har också hänfört Lerumsborna med sin genuina och dynamiska närvaro. Hon hyllas för sin sköna röst och gjort succé i projekt med internationella gästartister. Framgångarna med sitt egna band gör att hon ofta medverka i föreställningar runt om i Skandinavien.

 

Efter en kritikerrosad turné i Danmark presenterar nu Mads och Vivian ”Timeless Duets” för  första gången i Sverige och då tillsammans med Blue Heaven Big Band. Det blir klassiska duetter i både traditionell och modernare skrud


https://vivianbuczek.com/

https://www.madsmathias.com/

https://bhbb.se/


Biljettpris  225kr

Medlem Musik i Lerum 185kr.Barn/ungdom upp till 20år gratis.


Du kan du köpa i kassan (Swish eller Kort vid konserten eller förköpa på ticketmaster.se


För att kunna utnyttja medlemsrabatten vid förköp behöver du fylla i gällande rabattkod som står i din medlemsinformation du fick vid inbetalning av din medlemsavgift.

Kassan i entrén öppnar kl. 18.00 på konsertdagen. Insläpp c:a 15 min innan konsert.

Arrangör:

I samarbete med: