2022-12-03 Ida Sand Band

Ida Sand

Staffan Astner gitarr

Lars "Larry D" Danielsson bas

Per Lindvall trummor


Lördagen den 3 december 2022 kl. 16.00

Equmeniakyrkan Lerum

Brogårdsvägen 3, 443 30 Lerum


Sångerskan och pianisten Ida Sand har gjort sig känd för fina egna låtar och sina personliga tolkningar av andras musik, inte minst den hyllade Neil Young-tributen ”Young at Heart".


Hon har släppt sex album på den tyska labeln ACT (Naxos).
Nya albumet Do You Hear Me Now? (2021) är hennes mest personliga produktion, då hon skrivit all text och musik.


Stilmässigt karaktäriseras soundet av kärleken till den rika myllan i skärningspunkterna mellan jazz, blues, soul och gospel, medan låtskrivarprocessen inspirerats av förebilder som Joni Mitchell, Carole King och Paul Simon.


Ida har gjort många framträdanden i Lerum tillsammans med Nisse Landgren - Christmas With My Friends, med Samuel Ljungblad och Bohuslän Big Band, med Magnus Lindgren och Stockholm Underground samt ett antal konserter med sitt egna band och har även tidigare medverkat i Equmeniakyrkan Lerum.


Ida är en otroligt skicklig pianist och en av Sveriges främsta sångerskor. Premiär blir det med Staffan Astner på gitarr och återbesök av danska Lars ”Larry D ” Danielsson på bas och Per Lindvall på trummor.


http://www.idasandmusic.com/


Biljettpris  225kr

Medlem Musik i Lerum 185kr.Barn/ungdom upp till 20år gratis.


Du kan du köpa i kassan (Swish eller Kort vid konserten eller förköpa på tickster.com


För att kunna utnyttja medlemsrabatten vid förköp behöver du fylla i en kod i kassan: "har du ett presentkort eller rabattkod?  Koden står i medlemsinformationen du fick vid inbetalning av din medlemsavgift. Du kan inte blanda ordinarie och medlemsbiljett i samma beställning, du behöver i så fall göra två beställningar.


Kassan i entrén öppnar kl. 15.00 på konsertdagen. Insläpp c:a 15 min innan konsert.

Arrangör:

I samarbete med: