Om oss

Musik i Lerum är en förening med musikälskande entusiaster som har en tradition av att få musik i världsklass till Lerum. Vi samarbetar med andra musikföreningar och breddar musikutbudet i Lerum.


Föreningen har sitt ursprung i Jazz i Lerum som startade 1984, och var en av de största jazzföreningarna i Sverige. Sedan 2017 heter föreningen Musik i Lerum och har sen dess en bredare musikalisk inriktning.

Våra evenemangslokaler är tillgänglighetsanpassade  för rullstolar och övriga rörelsehinder samt lokalerna är utrustade med Teleslinga. Våra konsertvärdar är behjälpliga för ledsagning av synskadade.


Biljetter


Du kan du förköpa biljetter med swish eller kort (VISA, Mastercard och American Express) via Tickster.com.

Vid evenemanget kan du köpa biljetter med swish eller kort.V i vill helst inte ha någon kontanthantering
vid evenemanget och har ingen handkassa/växel i kassan!


Betalande medlem i Musik i Lerum kan köpa biljetter till medlemspris. För att kunna utnyttja medlemsrabatter på Tickster.com, fyll i gällande rabattkod  (koden som du fick i samband med betalning av din medlemsavgift) i Ticksters varukorg vid "Har du ett presentkort eller kampanjkod?"

Medlemmar får normalt minst 40kr/biljett i rabatt..


Om inget annat anges är det gratis inträde för barn/ungdom upp till 20år i mån av plats.


Din medverkan!


Vår verksamhet genomförs till största delen via idéellt arbete.  Vill du ge ett extra bidrag till vår verksamhet?

Betala ett extra bidrag till vår verksamhet genom att swisha till 123-042 45 23, skriv "frivilligt bidrag" i meddelandefältet.


Du kan också ge ditt bidrag i form av tid - vi har alltid behov att hjälp med att till exempel fixa fika, möblera, transportera och annat vid våra arrangemang. Kontakta oss om du vill göra en insats!


Vill du veta vad som är på gång?


Du kan så klart läsa här på www.musikilerum.se och följa oss på facebook  www.facebook.com/musikilerum. Musik i Lerum skickar normalt inte ut information via vanlig post för att värna miljön och minimera  administrationskostnaderna.


Om du inte är medlem i Musik i Lerum kan du få information via e-post med nyhetsbrev som skickas ut till de som anmält intresse, anmäl dig via formuläret på kontaktsidan. Är du medlem i Musik i Lerum  får du nyhetsbrevet automatiskt utan anmälan.