Om oss

Våra evenemangslokaler är tillgänglighetsanpassade  för rullstolar och övriga rörelsehinder samt lokalerna är utrustade med Teleslinga. Våra konsertvärdar är behjälpliga för ledsagning av synskadade.

Musik i Lerum är en förening med musikälskande entusiaster som har en tradition av att få musik i världsklass till Lerum. Vi samarbetar med andra musikföreningar och breddar musikutbudet i Lerum.


Föreningen har sitt ursprung i Jazz i Lerum som startade 1984, och var en av de största jazzföreningarna i Sverige. Sedan 2017 heter föreningen Musik i Lerum och har sen dess en bredare musikalisk inriktning.


Biljetter


Förköp av biljetter sker via tickster.com. Du kan betala med Swish, kort samt banköverföring (vissa banker).

För att täcka våra kostnader måste vi lägga på en serviceavgift 20kr/biljett (ingår normalt i biljettpriset).


Betalande medlem i Musik i Lerum kan köpa biljetter till medlemspris, medlemsskapet ska du kunna styrka vid evenemanget med medlemsbevis.

För att kunna utnyttja medlemsrabatter på tickster.com behöver du fylla i en kod i kassan, välj "Har du ett presentkort eller rabattkod?" och fyll sedan i gällande rabattkod (som står på ditt medlemsbevis). Medlemmar får normalt 40kr/biljett i rabatt.


I kassan vid entrén på evenemangsdagen kan du betala med Swish eller kort.Din medverkan!


Vår verksamhet genomförs till största delen via idéellt arbete.  Vill du ge ett extra bidrag till vår verksamhet?


Betala ett extra bidrag till vår verksamhet genom att Swisha till 123-042 45 23, skriv "frivilligt bidrag" i meddelandefältet. OBS! Detta swishnumret skall ej användas för medlemsavgifter eller biljetter!


Du kan också ge ditt bidrag i form av tid - vi har alltid behov att hjälp med att till exempel fixa fika, möblera, transportera och annat vid våra arrangemang.

Kontakta oss om du vill göra en insats!Vill du veta vad som är på gång?


Du kan så klart läsa här på www.musikilerum.se och följ oss på facebook  www.facebook.com/musikilerum. Musik i Lerum skickar normalt inte ut information via vanlig post för att värna miljön och minimera  administrationskostnaderna.


Om du inte är medlem i Musik i Lerum kan du få information via e-post med nyhetsbrev som skickas ut till de som anmält intresse, anmäl dig via formuläret på kontaktsidan. Är du betalande medlem i Musik i Lerum  får du nyhetsbrevet automatiskt utan anmälan.