Om oss

Musik i Lerum är en förening med musikälskande entusiaster som har en tradition av att få musik i världsklass till Lerum. Vi samarbetar med andra musikföreningar och breddar musikutbudet i Lerum.


Föreningen har sitt ursprung i Jazz i Lerum som startade 1984, och var en av de största jazzföreningarna i Sverige. Sedan 2017 heter föreningen Musik i Lerum och har sen dess en bredare musikalisk inriktning.

Våra evenemangslokaler är tillgänglighetsanpassade  för rullstolar och övriga rörelsehinder samt lokalerna är utrustade med Teleslinga. Våra konsertvärdar är behjälpliga för ledsagning av synskadade.

Biljetter


Förköp av biljetter normalt via Tickermaster (numrerade/reserverade platser - kortbetalning alternativt faktura. Konserterna på Liveshack köps via Tickster.com.

 

I kassan vid entrén på evenemangsdagen kan du betala med kort eller Swish. Du kan också betala kontant, men vi är tacksamma om vi kan minimera kontanthanteringen så mycket som möjligt. 


Betalande medlem i Musik i Lerum kan köpa biljetter till medlemspris. Medlemsskapet ska du kunna styrka vid evenemanget med medlemskort alternativt finnas i medlemsförteckning vid kontroll. Medlemsskap i Kammarmusik i Lerum gäller också för köp av rabatterade biljetter till Musik i Lerum:s arrangemang.


Vår verksamhet genomförs till största delen via idéellt arbete.

Vill du ge ett extra bidrag till vår verksamhet?


Betala ett extra bidrag till vår verksamhet genom att Swisha till 123-042 45 23, skriv "frivilligt bidrag" i meddelandefältet. Du kan också ge ditt bidrag i form av tid - vi har alltid behov att hjälp med att till exempel fixa fika, möblera, transportera och annat vid våra arrangemang. Kontakta oss om du vill göra en insats.


 

Vill du veta vad som är på gång?


Du kan så klart läsa här på www.musikilerum.se och följ oss på facebook  www.facebook.com/musikilerum. Musik i Lerum skickar normalt inte ut information via vanlig post för att värna miljön och minimera  administrationskostnaderna.


Om du inte är medlem i Musik i Lerum kan du få information via e-post med nyhetsbrev som skickas ut till de som anmält intresse. Är du medlem i Musik i Lerum  får du nyhetsbrevet automatiskt utan anmälan. 
Medlemsavgiften

Gäller kalenderårsvis och ger dig bland annat:


  • rabatt på biljettpriset vid de flesta av våra evenemang.
  • våra medlemsbrev med inbjudningar till våra evenemang, rabatter med mera.
  • möjlighet att påverka föreningens verksamhet vid års- och medlemsmöten.
  • möjligheten att se och höra levande musik i ditt närområde.


Det enklaste sättet att betala medlemsavgift är att Swisha 200 kronor till 123-370 38 32, ange namn och e-post i meddelandefältet. Observera att Swishnumret ovan är ett speciellt nummer för medlemsavgift

Du kan också betala medlemsavgiften vid någon av våra konserter. Swish, kort eller kontant. Medlemsavgiften gäller för innevarande kalenderår oavsett när på året den betalas in.


Musik i Lerum är en idéell organisation och ska inte redovisa moms.