For artists

Information till artister

För att kontakta Musik i Lerum som artist använd kontaktformuläret på denna sida eller kontakta producent/bokare Qlaez Wennberg, tel. 070-930 93 10

Maila fakturor till faktura@musikilerum.se

På evenemangsfaktura skall framgå evenemangsnummer och namn på evenemanget, artistens namn, adress och organisationsnummer.
Tyvärr har vi bara möjlighet att ta emot fakturor från företag och organisationer. 

Information to artists

To contact Musik i Lerum as an artist, use the contact form on this page or contact producer/booker Qlaez Wennberg, phone: +46709309310

Email event invoices to faktura@musikilerum.se

The event invoice must state the event number and name of the event, the artist’s name, address and organization/VAT number. Please note that we are only able to accept invoices from companies and organizations.

Om musik i Lerum

Vi är en förening med musikälskande entusiaster som har en tradition av att få musik i världsklass till Lerum. Vi samarbetar med andra musikföreningar och breddar musikutbudet i Lerum.

Föreningen har sitt ursprung i Jazz i Lerum som startade 1984, och var en av de största jazzföreningarna i Sverige. Sedan 2017 heter föreningen Musik i Lerum och har sen dess en bredare musikalisk inriktning.

I samarbete med